Hoe werkt het?

Vind een geschikte huurwoning

Voordat je op een woning reageert, is het belangrijk dat je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Wil je op jezelf wonen en zoek je een betaalbaar appartement? Dan is een studio een prima optie. Wil je echter samenwonen en mag het iets meer kosten? Kies dan voor een ruimer 2-kamerappartement. Klik op onderstaande button ‘Naar de woningzoeker’. Dan zie je welke woningtypen de Max-toren heeft en welke appartementen het beste bij jouw specifieke wensen passen!

Naar de woningzoeker

Huurwoning gevonden? Maak je interesse kenbaar

Heb je in de woningzoeker je ideale appartement gevonden? Maak je interesse dan direct kenbaar. Is jouw ideale woning niet beschikbaar registreer je dan voor de wachtlijst.

Let op: omdat we voor onze gewilde woningen vaak veel aanvragen krijgen, kan het even duren voordat je een antwoord van ons ontvangt.

Beschikbaarheid woning

Je kunt altijd interesse tonen in de woning van je keuze. Het is goed om te weten dat de minimale huurtermijn voor de studio’s 24 maanden is en voor onze 2-kamerappartementen 12 maanden. Het kan dus voorkomen dat de door jou gewenste woning pas op wat langere termijn beschikbaar komt.

Voorwaardencheck

Let op: je komt alleen in aanmerking voor een Max-woning als je een starter bent en over een zelfstandig inkomen beschikt, waarmee je aan onze inkomenseis voldoet. De eis die wij hanteren is 4 keer de huur bruto of 3 keer de huur netto. Studiefinanciering en eventuele toeslagen tellen niet mee bij het bepalen van het inkomen.

Bezichtiging woning

Zijn er voor een beschikbare woning veel aanvragen? Dan is het mogelijk dat we een voorselectie van kandidaten maken. Een geselecteerde groep kandidaten die aan de voorwaardencheck voldoet, wordt vervolgens uitgenodigd om de woning te bezichtigen. Zijn er na de bezichtiging meerdere geïnteresseerden, dan zal door middel van loting de woning worden toegewezen.

Ondertekenen huurcontract

Voldoe je aan alle eisen en is de woning aan jou toegewezen? Gefeliciteerd! Je ontvangt dan van ons de huurovereenkomst, die je vervolgens digitaal via je smartphone, computer of tablet kunt inzien én ondertekenen. Heb je nog vragen over het ondertekenen? Dan is onze verhuurmakelaar altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

De sleuteloverdracht

Heb je de huurovereenkomst ondertekend en de startnota voldaan? Dan plannen we de sleuteloverdracht voor je in. Deze zal plaatsvinden met onze locatiemanager. Wil je weten wat er nog meer bij de sleuteloverdracht komt kijken? En of je zaken van de vorige bewoner kunt overnemen? De antwoorden vind je op onze pagina met Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Tijd om te verhuizen!

Yes, je kunt bijna je prachtige appartement in! Vergeet dan niet een lijstje te maken met wat je bij de bouwmarkt of de woonboulevard moet halen. Zorg bovendien dat je op tijd je contracten voor de stadsverwarming, water, stroom, internet en tv hebt afgesloten. Tips hierover en bij welke partijen je deze diensten kunt afsluiten, lees je op onze pagina met Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen